Monthly Archives

Shtator 2017

Ekspozitë me dokumente dhe fotografi nga Arkivi Qendror Shtetëror në Tepelenë për 75-vjetorin e çlirimit.

By | Uncategorized

Më datë 15 shtator 2018 Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Bashkia e Tepelenës çelën në qytetin e Tepelenës ekspozitën me dokumente dhe fotografi nga Arkivi Qendror Shtetëror me rastin e 75-vjetorit të çlirimit të Tepelenës.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Kryetari i Bashkisë Tepelenë, z.Tërmet Peçi,punonjës të Bashkisë si dhe specialistë të Sektorit të Promovimit dhe Komunikimit të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave.

Ekspozita u vendos në Sheshin “Lord Bajron” për të gjithë qytetarët dhe të pranishmit. Më pas u vendos në Muzeun e qytetit ku do të qëndrojë e çelur për disa ditë.