Uncategorized

Çelet Ekspozita për 140 Vjetorin e Lidhjes së Prizrenit.

By Qershor 22, 2018 No Comments

Në datë 10.06.2018 në qytetin e Prizrenit u çel ekspozita në kujtim të 140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit me dokumenta nga Arkivi Qendror Shtetëror dhe Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës. Të ftuar në këtë ngjarje ishin Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, Kryeministri i Repubikës së Kosovës z. Ramush Hajradinaj dhe shumë miq, familjarë dhe dashamirës.

Të ftuarit u shoqëruan nga Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave të Shqipërisë z. Ardit Bido i cili bëri një prezantim të dokumentave që u paraqitën.

Ekspozita qëndroi hapur deri në orët e mbasdites duke tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve nga Prizreni.