Uncategorized

Ekspozita “140 Vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”

By Qershor 22, 2018 No Comments

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Agjencia e Arkivave të Kosovës më datë 8 Qershor 2018 ora 17:00 në hollin e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë do të çelin ekspozitën “140 Vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”

Gjithashtu së bashku më datë 9 qershor 2018, do të zhvillojnë në Prishtinë Konferencën e Dytë Mbarëkombëtare të Arkivistikës ku do të mblidhen bashkë arkivistët e Shqipërisë dhe të Kosovës, arkivistët shqiptarë të viseve jashtë Shqipërisë, por që veprojnë ndër shqiptarë, nga Maqedonia dhe Mali i Zi, si dhe të tjerë arkivistë që punojnë dhe studiojnë në fushë të arkivistikës Konferenca do të zhvillohet ne sallën nr 2, ora 09:00 , hotel Sirius Prishtinë